• Contactgegevens:

  • Mail adres: info@rollepaalgrondverzet.nl

  • Mob Thijs Hermans: 06-22322954

  • Mob Marco Hiddink: 06-10772449

  • Fax: 0523-617230

  • Adres: Galileistraat 47

  • 7701SK Dedemsvaart

Graafmachines

Rollepaal Grondverzet beschikt over verschillende soorten kranen. Met onze kranen kunnen wij u van dienst zijn voor groot grondverzet werkzaamheden, maar ook voor de kleinere grondverzet werkzaamheden kunt u bij Antuma Grondverzet terecht.

Groot grondverzet

In deze categorie hebben wij een 23 tons rupskraan ter beschikking voor de grotere grondverzet werkzaamheden. Voor een impressie van de werkzaamheden, zie de foto's. Daarnaast kan deze kraan voor nog veel meer werkzaamheden worden ingezet, voor meer informatie neem contact met ons op(zie rechtboven pagina).

JCB220 JCB220 JCB220

Meerdere rupskranen ter beschikking voor verschillende werkzaamheden.

Naast het groot grondverzet werk kunnen wij uw ook van dienst met een variatie aan verschillende kranen. Zo hebben wij een middelgrote rupskraan met rubberen klompen op de rupsen zodat verharde wegen niet worden beschadigd.

Verder beschikken wij over kleinere rupskranen met rubberen rupsen. Onze lichste rupskraan heeft een gewicht van slechts 800kg en kan zelfs in de kleinste ruimtes vakwerk leveren.

Hitachi Hitachi Minikraan

Mobiele kranen

Naast rupskranen kunnen wij u ook van dienst zijn met onze mobiele kranen.

Hitachi Zaxis 130W Hitachi Zaxis 130W Hitachi Zaxis 130W

Hulpstukken voor de mobiele kraan

Wij beschikken onder andere over:

Certificaten

VCA en leerbedrijf certificaten

WKA-verklaring en VIHB gecertificeerd

Nieuws

Rollepaal Grondverzet op Facebook

Rollepaal Grondverzet gaat mee met de tijd en daarom hebben ook wij een Facebook account. Op onze Facebook pagina kunt u zien waar wij dagelijks mee bezig zijn. Dit kunnen grote projecten zijn, kleine opdrachten maar ook onze weekend activiteiten. Bekijk onze Facebook pagina door hier of op onze Facebook icoon te klikken en like ons om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.