• Contactgegevens:

  • Mail adres: info@rollepaalgrondverzet.nl

  • Mob Thijs Hermans: 06-22322954

  • Mob Marco Hiddink: 06-10772449

  • Fax: 0523-617230

  • Adres: Galileistraat 47

  • 7701SK Dedemsvaart

Overige werkzaamheden die Rollepaal Grondverzet aanbiedt

Veegmachines

Wij beschikken over verschillende soorten veegmachines met een werkbreedte van 2,50 meter. Deze worden voor of achter de tractor gekoppeld om de straten schoon te vegen.

Daarnaast beschikken wij over handveegmachines die door de benenwagen of doormiddel van een accu worden aangedreven. Deze zijn ideaal te gebruiken voor het schoonvegen van hallen of stallen die beschikken over betonnen of gladde vloeren.

Rioolwerkzaamheden

Wij kunnen verschijdene rioolwerkzaamheden voor u doen. Wij kunnen voor u nieuwe rioolsystemen rondom uw huis of bedrijf aanleggen, maar ook huidige rioolsystemen herstellen of aanpassen. Wij werken met pvc materialen met sn-8 kwaliteit die komo gekeurd zijn.

Daarnaast werken wij het gehele jaar in opdracht van Dusseldorp om rioolwerkzaamheden te verzorgen voor de gemeente Hardenberg en Ommen. Dit doen wij onder andere met onze combinatie van tractor, kleine rupskraan en zuigwagen. De zuigwagen is voorzien van complete afzetting om veilig te kunnen werken. Deze combinatie kunnen wij natuurlijk ook voor werkzaamheden gebruiken rondom uw huis of bedrijf.

Voor meer informatie neem gerust contact op met Thijs of Marco.

sloopwerkzaamheden sloopwerkzaamheden sloopwerkzaamheden

Sloopwerkzaamheden

sloopwerkzaamheden sloopwerkzaamheden sloopwerkzaamheden

Miniwerk

miniwerk miniwerk

Waterwerk

waterwerkzaamheden waterwerkzaamheden waterwerkzaamheden

Tuinaanleg

tuinaanleg tuinaanleg tuinaanleg

Certificaten

VCA en leerbedrijf certificaten

WKA-verklaring en VIHB gecertificeerd

Nieuws

Rollepaal Grondverzet op Facebook

Rollepaal Grondverzet gaat mee met de tijd en daarom hebben ook wij een Facebook account. Op onze Facebook pagina kunt u zien waar wij dagelijks mee bezig zijn. Dit kunnen grote projecten zijn, kleine opdrachten maar ook onze weekend activiteiten. Bekijk onze Facebook pagina door hier of op onze Facebook icoon te klikken en like ons om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.